İSTANBUL FASHION CONNECTION

ifco, fuar, fuar katılımı, lustrin

 2022 IFCO (İSTANBUL FASHION CONNECTION) ile dünyanın her yerinden gelen müşterilerle tanışma fırsatı bulduğumuz fuardan görsellerimizi sizlerlede paylaşmak istedik. 2022 senesinde düzenlenen IFCO fuarında yeni sezon modellerimizi sergiledik. Katılımcılarla uzun süreli iş birlikleri kurduk ve müşteri yelpazemizi daha çok genişlettirdik.

 Lustrin markası olarak hedefimiz dünyanın her yerine daha fazla kişiye ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Müşteri potansiyelimizi her geçen gün büyüterek markamızı tüm vitrinlerde görmek istiyoruz. Her yıl büyük bir azimle binlerce model ve milyonlarca stok üretimi gerçekleştiriyoruz. Modelist ve stilistlerimiz ile en iyi sonucu modelleri üretip kadın giyimdeki tüm zevklere hitap etmekteyiz. 

 2023 senesinde düzenlenecek olan IFCO için fuarda yerimizi çoktan ayırttık ve tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Müşteri beklentilerini karşılamak ve yeni müşteriler ile tanışmak için yeni sezon koleksiyonumuzu hazırlamaya başladık. 2022'de görmüş olduğumuz ilgiyi daha da arttırmak adına 2023 için en iyi şekilde hazırız. Ayrıca hedeflerimiz doğrultusunda 2023 IFCO 'yu beklerken Avrupa ülkelerinden olan fuarlarada ilgimiz ve katılımlarımız devam etmektedir. 

 2022 IFCO'da Katılımcıların standımıza olan desteği için teşekkür ederiz. 2023 senesinde IFCO'da görüşmek üzere.

 

Bilgi ve Destek için;

WhatsApp:+90 545 358 67 93

Mail:[email protected]

 

 

MVM DEMİR TEKSTİL GIDA İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ / LUSTRİN

 

 

Etiketler: Fuar, IFCO, İstanbul, fuarı
Aralık 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR